Sport Akatemia-TUS
Publicerad: 11.12.2021 19.10

Idag besökte TUS U13 Sport Akatemia i Vasa. När dryga 4 min var spelat av matchen öppnade TUS målkontot och gjorde matchens första mål. Därefter ökade Sport på till 2-1 och första perioden slutade med siffrorna 2-2 då TUS ännu lyckades kvittera. Matchen fortsatte och även målgörandet. TUS gjorde fem mål och Sport två i andra perioden och siffrorna var 4-7 när andra perioden var spelad. I tredje perioden vaknade Sport och gjorde tre mål. Det blev spännande på slutet och när fyra minuter återstod av tredje perioden hade Sport fixat sju mål och TUS åtta mål. Dessa var också slutsiffrorna denna decemberlördag i Vasa elektriska arena. Målvakternas räddningar TUS 22 Huhtakangas 13 , Isokangas 9) och Sport 45. Player of the Game Veera Laasasenaho. I morgon fortsätter TUS hemma mot IF Pucken .

Tänään TUS U 13 matkasin Sport Akatemian vieraaksi Vaasan sähkö areenaan. Kun peliä oli pelattu reilu neljä minuuttia TUS avasi maalitilin ja teki ottelun ensimmäisen maalin. Sitten Sport ahkeroi kaksi maalia johtoasemiin 2-1. Ensimmäinen erä loppui kuitenkin tasalukemiin 2-2 kun TUS vielä onnistui tekemään yhden maalin. Toisessa erässä TUS lisäsi tahtia ja teki viisi maalia Sportin tehdessä kaksi. Lukemat siis toisen erän lopussa TUS hyväksi 4-7. Kolmannessa erässä Sport heräsi ja teki kolme maalia kubn TUS :in jalka alkoi hieman painaa. Kun peliä oli noin neljä minuuttia jäljellä Sport oli tehtaillut seitsemän maalia ja TUS kahdeksan. Nämä olivat myös pelin loppulukemat jännittävistä loppuminuuteista huolimatta. Maalivahtien torjunnat TUS 22 ( Huhtakangas 13, Isokangas 9) ja Sport 45. Player of the Game Veera Laasasenaho. Huomenna TUS jatkaa kotona IF Puckenia vastaan.