U13 Slutspel / U13 Loppupelit
Publicerad: 02.04.2022 22.28

Lördagen den 2.4 reste TUS U13 till Tikkakoski på slutspel. Laget spelade två matcher vilka båda slutade i förlust trots att TUS hade hand om spelet i första halvleken. Matcherna spelades i 3x 15 min halvlekar med 2 min paus emellan.

Lauantaina 2.4 TUS matkasi Tikkakoskelle loppupeleihin. Joukkueella oli kaksi ottelua jotka kummatkin päättyivät TUS häviöön ensimmäisen erän dominoinnista huolimatta. Ottelut pelattiin 3x 15 min erissä kahden minuutin tauoilla erien välissä.

TUS- URHO punainen 4-5

I första matchen mötte TUS URHO punainen från Suolahti. Första halvleken var TUS dominans och laget ledde med 3-1 när första perioden var slut. I andra perioden gjorde lagen turvis mål och ställningen var 4-4 när den tredje perioden började. I sista perioden gjorde endast URHO mål och resulterade i 4-5 vinst åt dem trots att TUS dominerat och haft ledningen med två mål. URHO fortsatte därmed till final och TUS spelade om brons . Målvakternas räddningar : TUS Isokangas 24 / Huhtakangas 16, URHO 20.

Ensimmäisessä ottelussa TUS- URHO punainen Suolahdelta taistelivat finaalipaikasta. Ensimmäinen erä oli TUS hallintaa ja joukkue johti 3-1 ensimmäisen erän lopussa. Toisessa erässä joukkueet tekivät maaleja vuorotellen ja kolmas erä alkoi lukemista 4-4. Viimeisessä erässä ainoastaan URHO sai yhde maalin mikä johti juuri URHON voittoon lukemilla 4-5 vaikka TUS oli hallinnut ja ollut kahden maalin johdossa. URHO jatkoi finaaliin ja TUS pronssipeliin. Maalivahtien torjunnat : TUS Isokangas 24/ Huhtakangas 16. URHO 20.

JYKI Leijonat - TUS 7-6

Bronsmatchen avgjordes mellan JYKI Leijonat från Tikkakoski och TUS. JYKI hade tidigare förlorat mot Hermes Punainen med 5-4. TUS kom starkt in i matchen och ledde 0-2 när 11 minuter spelats. I andra perioden fortsatte TUS att ånga på och gjorde två mål inom några minuter. TUS ledde således 0-4 när JYKI kom igång vid 22 :a spelminuten. När andra perioden var slut skrevs siffrorna 4-4 och läget hade nollställts. I tredje perioden gjorde lagen igen mål turvis och denna gång var det motståndaren JYKI som gjorde sista målet och således kammade de hem vinsten med 7-6 och fick brons. TUS slutade på en fin fjärde plats. Målvakternas räddningar : TUS Huhtakangas 9 ( räddade straff) / Isokangas 16, JYKI 25. Player of The game Johannes Särs.

Placeringarna blev alltså : 1. URHO punainen, 2. Hermes punainen, 3. JYKI Leijonat , 4. TUS

Pronssiottelu ratkottiin JYKI Leijonat Tikkakoskelta sekä TUS välillä. JYKI oli aiemmin hävinntt Hermes punaista vastaan 5-4. TUS aloitti vahvasti ha johti ottelua 0-2 kun 11 minuuttia oli pelattu. Toisessa erässä TUS hiillosti vielä enemmän tekemällä vielä kaksi maalia muutamaan minuuttiin ja näin ollen TUS johti 0-4. JYKI sai koneen käyntiin kun 22 min oli pelattu . Kun toinen erä päättyi lukemat olivat 4-4 ja tilanne oli nollattu. Kolmannessa erässä joukkueet tekivät taas vuorotellen maaleja ja tällä kertaa viimeisen maalin teki JYKI joka voitti ottelun 7-6 ja sai pronssia. Näin ollen TUS jäi sijalle neljä. Maalivahtien torjunnat : TUS Huhtakangas 9 ( pelasti rangaistuslaukauksen) / Isokangas 16, JYKI 25. Player of The Game Johannes Särs.

Sijoitukset : 1 URHO punainen, 2. Hermes punainen, 3. JYKI Leijonat, 4. TUS

bilder/ kuvat : Joacim Kaitajärvi