Publicerad: 20.03.2022 18.40

TUS U13 spelade två av säsongens sista hemmamatcher denna helg. Det var två långväga gäster URHO från Suolahti och JYP valkoinen från Jyväskylä som kom på besök till Terjärv ispalats. TUS spelarna kom in i matcherna med rätt inställning och kammade hem en vinst från båda. Nästa veckoslut är det ännu två bortamatcher i Nykarlerleby och Laukaa som väntar.

TUS U13 joukkueella oli kaksi viimeistä kotiottelua tänä viikonloppuna. Vieraaksi tuli kaksi pitkänmatkan vierasta URHO Suolahdelta ja JYP valkoinen Jyväskylästä. TUS pelaajat lähtivät oikealla asenteella liikkeelle ja molemmista otteluista voitto. Ensi viikonloppuna on vielä kaksi vierasottelua Uudessakarlepyyssä sekä Laukaalla tiedossa.

Lördag/ Lauantai 19.3 TUS- URHO 6-5

På lördagen möttes TUS och URHO. URHO kom bättre in i matchen och gjorde två snabba mål. Därefter blev det TUS tur att kvittera til 1-2. När andra perioden var slut skrevs siffrorna 3-3 och det blev en spännande tredje period. URHO gjorde först 3-4 och sedan sedan gjorde TUS igen tre mål och kom upp till 6-4 ledning. URHO kvitterande ännu några minuter före slut, men TUS kammade hem segern 6-5 i en mycket spännande och underhållande match. Målvakternas räddningar : Isokangas 9 / Huhtakangas 10 och URHO 37. Player of the game Eeli Annala.

Lauantaina TUS ja URHO kohtasivat Teerijärven jääpalatsissa. URHO pääsi paremmin pelin alkuun ja teki kaksi nopeaa maalia. Sitten oli TUS:n vuoro tehdä 1-2. Toisen erän päätyttyä lukemat olivat 3-3 ja siis tiedossa jännittävä kolmas erä. URHO teki ensin 3-4 ja sen jälkeen TUS teki puolestaan kolme maalia ja johti 6-4 kun URHO vielä teki yhden maalin ottelun loppuminuuteilla. Otttelun loppulukemat siis kirjattiin 6-5 TUS hyväksi. Maalivahtien torjunnat ; Isokangas 9 /Huhtakangas 10 ja URHO 37. Player of the game Eeli Annala.

Söndag / Sunnuntai 20.3 TUS -JYP valkoinen 7-1

På söndag var det matchdag igen och motståndare var JYP valkoinen. I första perioden gjorde JYP igen första målet och gick upp till ledning. När första perioden var slut ledde dock TUS med 2-1. I andra perioden ökade TUS på med tre mål och ledde efter andra periodens slut med 5-1 . I tredje perioden gjorde TUS ännu två mål och matchen slutade i TUS vinst med 7-1. Laget spelade en fin match och var värda sin vinst. Målvakternas räddningar : Huhtakangas 4 / Isokangas 13 och JYP 53. Matchens Player of The game Oiva Hänninen.

Sunnuntaina oli taas pelipäivä ja vastustajana JYP valkoinen. Ensimmäsiessä erässä JYP teki enimmäisen maalin ja nousi johtoon. Ensimmäisen erän lopussa TUS kuitenkin johti 2-1. Toisessa erässä TUS teki kolma maalia ja johti erän lopussa 5-1. Kolmannessa erässä TUS teki vielä kaksi maalia ja ottelu päättyi TUS voittoon 7-1. Maalivahtien torjunnat: Huhtakangas 4/ Isokangas 13 ja JYP 53. Ottelun Player of The game Oiva Hänninen.