U13 sista spelhelgen och seriens slutspel / Sarjan lopputurnaus 02.04.2022
Publicerad: 29.03.2022 21.23

MUIK - TUS spelade match i Nykarleby Komarov Arena 26.3.2022. Första perioden var ganska jämn med ställningen 3-2. Andra perioden var kämpig och vi låg under 6-3 inför sista perioden. Laget vaknade till i pausen och kämpade hårt till en fin vinst med slutsiffrorna 6-9. Carl-Uno Furu blev vald till matchens Player of the Game.

TUS spelade seriens sista match mot JYKI Leijonat i Laukaa Peurunka hallen 27.3.2022. Vi mötte ett duktigt lag och låg under 5-0 i första perioden. I andra perioden fick vi ett litet övertag och reducerade med tre mål på två minuter. Motståndarna gjorde dock ytterligare mål. TUS kämpade hårt i tredje perioden och det blev väl spännande med hårda tag från motståndarna. Slutsiffrona skrevs 12-5 åt Jyki. Noelle Kaitajärvi valdes till matchens Player of the Game.

Efter dessa matcher så blev det andra plats för TUS i U13 AA grupp 3's tabell och därav slutspel med seriens fyra högsta placerade lag i Tikkakoski ishall lördag 02.04.2022. I Final Four tävlar TUS om gruppens serievinst mot JYKI Leijonat, Urho Punainen och Hermes Punainen. TUS spelar första matchen mot Urho Punainen kl 11:45 och följande placeringsmatch spelas antingen 15:45 eller 17:25.

HEJA TUS OCH LYCKA TILL I SLUTSPELET!

MUIK-TUS ottelu pelattiin Komarov areenassa Uudessakarlepyyssä 26.3. Ensimmäinen erä oli melko tasaista vääntöä ja numerot 3-2 tauolle mentäessä. Toinen erä oli yhtä taistelua TUS:lle ja MUIK johti 6-3 kun kolmas erä alkoi. Joukkueen taistelutahto heräsi ja joukkue teki hienon nousun voittoon ja loppulukemat 6-9 . Player of The game Carl-Uno Furu.

Sunnuntaina TUS :lla oli aikainen herätys ja matka kohti ottelua JYKI Leijonia vastaan Laukaalle alkoi jo aamukuudelta 27.3. Vastassa oli todella tasokas joukkue ja ensimmäisen erän jälkeen kotijoukkue johti 5-0. Toisessa erässä TUS sai hetkellisen yliotteen ja teki kolme maalia kahteen minuuttiin. Vastustaja jatkoi myös maalintekoa. TUS taisteli kovaa kolmannessa erässä ja vastustaja näytti turhankin kovia otteita. Loppulukemat Perungan jäähallissa kirjattiin 12-5 Jyki Leijonille. Player of The Game Noelle Kaitajärvi.

Tämän viikonlopun jälkeen TUS sijoittui toiseksi U13 AA lohko 3 taulukossa ja näin ollen TUS on mukana lopputurnauksessa jossa ratkotaan sijat 1-4 Tikkakosken jäähallissa lauantaina 2.4 . Lopputurnauksessa ovat mukana TUS lisäksi JYKI Leijonat, Urjo Punainen sekä Hermes Punainen. TUS :n ensimmäinen ottelu on Urho Punaista vastaan klo 11:45 ja seuraava sijoitusottelu pelataan joko klo 15:45 tai 17:25.