U15 kiekkojoukkue kokoontui kauden päätökseen.
U15Publicerad: 30.04.2021 06.33

U15 kiekkojoukkue kokoontui kauden päätökseen.

U15 kiekkokausi tuli päätökseen, kun joukkue kokoontui 29.4.2021 Teerijärven hiihtomajalle kauden päätöstilaisuuteen.

Kaikki pelaajat ja toimihenkilöt olivat päässeet paikalle palkitsemistilaisuuteen. Ilta alkoi Pitsatarjoilulla ja kahvin juonnilla. Joukkueen pelaajat saivat palkinnon muistoksi kaudesta. Valmentaja / Joukkueenjohtaja Janne Granholm muisteli Koronan sävyttämää kautta ja kiitteli pelaajien ja valmentajien sitoutumista joukkueen toimintaan. Joukkue pystyi kaudella harjoittelemaan täysin, yhtä sulkuviikkoa lukuun ottamatta. Pelejäkin päästiin pelaamaan, vaikka osa sarjasta peruuntuikin. Myös pelaajien vanhemmat saivat kiitosta joukkueenjohdolta.

Tämä oli viimeinen joukkueen viimeinen kokoontuminen tässä muodossa, sillä kauden jälkeen tämä joukkue hajoaa. -06 ja nuoremmat jatkavat ensikaudella U15 sarjassa. Joukkueen -05 syntyneet pojat toivotettiin tervetulleeksi TUS divisioona 3 joukkueen mukaan ensikaudelle.

Hieman haikea hetki oli itsellekin, kun olen tämä pelaaja porukan kanssa toiminut vuodesta 2015 ensin joukkueenjohtajana ja sitten varajohtajana / rahaston hoitajana. On ollut hienoa huomata kuinka hyvä yhteishenki joukkueessa on vallinnut voiton ja tappion hetkillä. Myös yhteistyö vanhempien kanssa on toiminut hienosti. Toivotan omasta ja johtoryhmän puolesta kaikille pelaajille hyvää kesää ja erityistsempit uusiin sarjoihin siirtyville pelaajille.

Terveisin,
- Arto -