U15, U15 A Lohko 6 jatkosarja

TUS - KuRy

Terjärv

Pisteet tasattiin U15 lauantain ottelussa Teerijärvellä.

Tasainen ottelu nähtiin jälleen TUS ja KuRy:n välillä Jääpalatsissa. Jo ennakkoon odotettiin tasaista ottelua ja sellainen myös saatiin

TUS tuli ensimmäiseen erään tosi pirteästi halliten selkeästi pelin ensimmäisiä minuutteja. Ryhti pääsi kuitenkin nopeasti peliin mukaan ja tilanteita alkoi tulla myös TUS päähän. Ryhti aloitti maalinteon, kun peliä oli pelattu 4:27. Tämän jälkeen peli jatkui tasaisena. Ajassa 12:57 TUS tasoitti, kun Tino Pollari pääsi sivaltamaan kiekon Kurikkalaisten maaliin Evert Furun esityöstä. Tilanne erän jälkeen 1 – 1.

Torjunnat erässä 22-13.

Toinen erä alkoi rauhallisemmin, kuin ensimmäinen. Tuntui kun molemmat joukkueet olisivat tulleet hieman unessa erään. Vauhti kuitenkin kiihtyi erän edetessä. Kurikkalaiset pääsivät erässä ensin maalin makuun. Ajassa 23:33 vieraat siirsivät tilanteeksi 1 – 2 TUS:n ollessa ylivoimalla. Reilut kaksiminuuttia tästä Ryhti siirtyi jo 2 maalin johtoon, ennen kuin TUS heräsi. Tino Pollari toi kotijoukkueen maalin päähän ajassa 29:28 Evert Furun syötöstä. TUS tuli tasoihin ajassa 35:53, kun Eetu Sova viimeisteli maalin Taavi Runnako ja Arttu Lahden esityöstä. Tilanteesta 3 – 3 jatkettiin kolmanteen erään.

Torjunnat 11-14.

Kolmas erä alkoi TUS:n painostaessa. Erää edettiin 6 minuuttia, kunnes TUS viimein sai palkkion työstään. Taavi Runnakko laittoi kiekon malliin. Syöttäjinä Evert Furu ja Tino Pollari. Ajassa 47:41 TUS siirtyi jo kahden maalin johtoon. Jeremias Kangas maalasi Otto Ruuskan syötöstä tilanteeksi 5 – 3. Tämän jälkeen Ryhti aloitti kiivaan takaa-ajon, joka tuotti tulosta ajassa 48:55, kun vieraat kavensivat tilanteeksi 5 – 4. Ajassa 55:37 vierasjoukkue tasoitti tilanteeksi 5 – 5. Lopussa vieraat pääsivät vielä yrittämään ylivoimalla, mutta ottelu päättyi tasatilanteessa 5 – 5.
Torjunnat kolmannessa erässä 10-11.

TUS palasi parinviikon pelitauolta pirteästi ja sillä oli voitonavaimetkin käsissä kolmannessa erässä. Pelin tasaisuuden huomionottaen tasatulos oli oikein. Ryhti oli hankkinut mukaan vahvistuksia Vaasan Sportista, mutta ei kyennyt kaatamaan TUS joukkuetta Jääpalatsissa. Tästä on hyvä jatkaa sarjaa eteenpäin.
TUS:n tehopelaajina häärivät tänään: Tino Pollari 2+1 ja Evert Furu 0+3.

Man of the match tänään: Arttu Lahti. (Kuvassa)