U15, U15 A Lohko 6 jatkosarja

JPK - TUS

Alajärvi

JPK oli vahvempi kotikentällään keskiviikkoillan ottelussa.

Järviseudun pallokerho oli oletetun kova vastus U15 sarjan ottelussa Alajärvellä. JPK sai peliin unelma alun siirtymällä 1 – 0 johtoon, kun peliä oli pelattu vasta 37 sekuntia. Tämä oli kylmä suihku TUS:n joukkueelle ja herätys siihen, että peli on alkanut. Erä kulki hieman JPK:n johdolla, vaikka TUS:llä oli myös tilanteensa. Lisämaaleja erässä ei kuitenkaan nähty.

Torjunnat erässä 8 - 24.

Toinen erä alkoi tasaisemmin ja molemmat joukkueet vierailivat toistensa maaleilla tasaisesti. TUS kehitti useita hyviä maalipaikkoja. Maalia saatiin kuitenkin odottaa erän puoleenväliin asti, kunnes JPK pääsi siirtämään kiekon toistamiseen TUS vahti Andrei Ciornein selän taakse ajassa 29:38. Näissä numeroissa mentiin erän viimeiselle minuutille. Ajassa 39:25 TUS sai kyseenalaisen jäähyn, mutta ei tilanteessa lannistunut. TUS:n Abigail Byskata karkasi alivoimalla hyökkäykseen ja tarjoili kiekon Anton Granholmille, jonka rannelaukaus kavensi taukotilateeksi 2 – 1.

Torjunnat 9 - 11.

Kolmas erä alkoi TUS:n ollessa vielä alivoimalla. JPK pääsi katkaisemaan TUS:n orastavan takaa-ajon heti alkuunsa siirtymällä 3 – 1 johtoon, kun erää oli pelattu 37 sekuntia. erä oli kuitenkin tasainen siihen asti, että JPK siirtyi 4 – 1 johtoon. Tämän jälkeen tilanteita aukesi kotijoukkueelle TUS:n ylihyökkäämisen tuloksena, mutta numerot pysyivät muuttumattomina loppuun asti.
Torjunnat kolmannessa erässä 11 - 17.

TUS pelasi hyvän pelin, mutta ei saanut JPK:n voittoputkea katkeamaan. Kotijoukkue oli hyvässä iskussa, eikä TUS onnistunut sitä kotiareenalla yllättämään. Tappiosta huolimatta kotimatkalle päästiin hyvällä mielellä.

Man of the match Alajärvellä: Jeremias Kangas. (Kuvassa)