TUS-HK 5-0
Publicerad: 05.08.2021 21.53

TUS-HK 5-0

Ikväll hade P12 match på Heimsjöplan mot HK från Haapajärvi. Det var ett nytt och starkt lag hade vi räknat med. Spelet var jämnt och båda hade sina chanser. TUS försvarade fint och lyckades pressa upp spelet efter varje vassare anfall från motståndarens sida. TUS rullade sitt egna fina spel och småningom började målgörandet arta sig och det blev 1-0 vilket också var siffrorna i halvlek. Andra halvleken var mer i TUS kommando och kan delvis bero på att motståndaren endast hade en bytesspelare. TUS ångade på och och gjorde ännu 4 mål och därmed blev slutresultatet 5-0 till TUS. Fint jobbat pojkar och lagledning!

Tänä iltana TUS P12 sai vieraakseen HK:n Haapajärveltä. Vastustaja oli uusi ja ennakkotietojen mukaan vahva joukkue. Peli oli tasaista ja tilanteita oli kummankin maalin edustalla. TUS puolusti hienosti ja sai siirrettyä pelin vastustajan kenttäpuoliskolle terävien hyökkäyksien jälkeen. TUS pyöritti omaa hienoa syöttelypeliä ja pikkuhiljaa viimeistely alkoi onnistua. TUS teki 1-0 mitkä myös olivat lukemat tauolla. Toisella puoliajalla peli oli enemmän kelta/vihreiden hallintaa mikä osittain varmaan johtui vastustajan niukasta pelaajamäärästä. TUS pojat ottivat pelin haltuun ja tekivät vielä 4 maalia ja ottelun loppulukemiksi kirjattiin 5-0 kotijoukkueen hyväksi. Hienoa työtä pojat ja joukkuejohto!