Kokkola cup dag 3 / päivä 3
Publicerad: 24.07.2021 10.11

Kokkola cup dag 3 / päivä 3

Idag blev det två matcher för P12. Den första spelades mot HauPa från Haukipudas. Matchen var jämn och båda lagen hade sina chanser. Slutsiffrorna skrevs 0-0 och det var dags för straffar. HauPa fixade alla straffar och tog således hem vinsten.

Tänään TUS P12 joukkueella oli kaksi ottelua. Ensimmäinen oli HauPaa vastaan ja peli oli todella jännittävä ja tasainen. Loppulukemat olivat 0-0 ja oli rankkarien aika. HauPa hoiti kaikki laukauksensa maaliin ja voitti ottelun.


Den andra matchen spelades mot PK-37 / sininen och även den matchen var en hård kamp. TUS gjorde första målet när några minuter var spelade. Sedan kvitterade PK-37 till 1-1 och 1-2. TUS fixade ännu ett mål och kom upp till lika 2-2. I andra halvleken fick dock PK-37 en straff som de solklart fixade i mål och då skrevs slutresultatet 2-3 till PK-37/sininen.

Toinen peli pelattiin PK-37/sinisiä vastaan ja myös tämä ottelu oli tasaista vääntöä. TUS teki ensimmäisen maalin kun muutama minuutti oli pelattu. Sen jälkeen PK-37 teki 1-1 ja 1-2. TUS tasoitti vielä 2-2 ja lukemat olivat tasan. Toisen puoliajan lopussa PK-37 sai rangaistuspotkun ja hoiti sen kellonvarmasti maaliin. Loppulukemat kirjattiin näin ollen 2-3 PK-37/ sinisen hyväksi.

TUS pojkarna har spelat mycket fina matcher genom hela turneringen. Det fina passningsspelet imponerar publiken och det är en glädje att se när ett lag jobbar fint tillsammans. Nu blir det några dagars vila före tisdagens match i Nivala mot FC-92. Fint jobbat alla pojkar , tränare och och hela lagledningen! Det blev en fin turnering. TACK!

TUS pojat ovat pelanneet todella hienoja otteluja läpi koko turnauksen. Hieno syöttelupeli sekä yhteistyö tekee todella vaikutuksen yleisöön ja on ilo katsella kun joukkue tekee hienoa yhteistyötä. Nyt on muutama lepopäivä ja sen jälkeen suuntana Nivala ja FC-92 vastassa tiistai iltana. Hienosti taisteltu kaikki pojat ja hienoa työtä valmentajat ja koko jojo tiimi.! Tästä tuli hieno turnaus. KIITOS!

Laget/joukkue: Måns Ahlsved, Emil Bodbacka, Melker Ekblad, Daniel Granbacka, Aapeli Hakamäki, Elton Hästbacka, Johannes Särs, Eric Söderbacka, Viktor Vesala

Klubbens senaste

Terjärv Ungdoms sportklubb rf  

Smedasvägen 88           

68700 Terjärv


Fakturering:

Terjärv Ungdoms Sportklubb rf

Södra Terjärvvägen 9

68700 Terjärv

mona-lisa.grankvist@tsc.fi