TUS bättre i kommunderbyt

DIVISION 5 (HERRAR)
TUS–IK Myran II 4–1

TUS besegrade IK Myran II i kommunderbyt. Båda lagen fortsätter säsongen i den övre slutserien.

Myran inledde starkt och Marlo Brännkärr gjorde mål i sjunde minuten. Myran skapade några halvgoda chanser till 2–0, men TUS höll undan.

Hemmalaget bättrade på ett rättvist kvitteringsmål kom vid 45+1, målskytt Elias Grahn.

TUS dominerade i andra halvlek. Anatoli Kretov sköt in 2–1 på straff i 55:e minuten. Jonas Hässjebacka gjorde 3–1 i 70:e och Grahn 4–1 i 75:e minuten.

Myran II hade ett stolpskott i andra halvlek.

Elias Grahn utmärkte sig i Terjärvlaget. Marcus Enroth jobbade bra i gästernas försvar och Brännkärr var farlig i anfallet. Mikael Laurén tillhörde de bättre i Nedervetillaget. Han gjorde en mycket bra första halvlek, men måste sedan avgå på grund av skada.

Text: Roys ruta