Publicerad: 19.06.2021 22.05

TUS–VetU 8–0

DIVISION 5 (herrar)

Terjärv US spelade säsongens första hemmamatch och besegrade Vetelin Urheilijat från Vetil. Det blev hela 8–0 (5–0).

Elias Grahn inledde målskyttet redan i femte minuten. TUS dominerade händelserna och det var mest spel mot ett mål i första halvlek.

– Vi skapade många chanser och det kunde ha blivit flera mål, kommenterar Johnny Granholm från TUS.

Andrei Ciornei gjorde 2–0, Grahn 3–0, Ciornei både 4–0 och 5–0. Hattrick för Ciornei!

Hattrick också för Elias Grahn som ökade på till 6–0 sju minuter efter paus. Ronny Rantala och Eemeli Hyväluoma gjorde var sitt mål.

Spelmässigt var den andra halvleken lite jämnare. VetU lyckades skapa några halvgoda chanser.

Grahn, Ciornei och Elliot Grannabba får extra beröm i ett jämnstarkt hemmalag. Tuukka Hakala jobbade bra på Vetillagets mittfält.

Text: Roy Frilund (Roys ruta)

Nästa matxh spelas hemma mot HBK på onsdag 23.6 kl. 19.00 vid forsbacka. Välkomna!