TUS-Kälviän Tarmo 2-2
Publicerad: 26.07.2021 22:26

Ikväll var det div 3 match för damerna vid Forsbacka plan. TUS mötte Kälviän Tarmo på hemmaplan. När två minuter spelats gjorde TUS 1-0. Vid 14:de minuten gjorde TUS 2-0 och i halvleken skrevs siffrorna 2-0. Tarmo fick till ett tryck mot hemmamålet. Vid 69 :de minuten kvitterade Tarmo 2-1. Efter Tarmos hörna blev det kalabalik vid hemmamålet och då slapp en tarmospelare och kvittera in 2-2. Riktigt i matchens sista minuter hade TUS ännu ett ribbskott. Slutsiffrorna skrevs 2-2. Efter matchen fick damerna/ flickorna ännu njuta av pizza vid sportstugan som laget bestod på.

Tänään oli naisten kolmosen peli kotikentällä Tarmoa vastaan. Kun kaksi minuttia oli pelattu TUS teki 1-0 ja 2-0 kun peliä oli kulunut 14 minuuttia. . Toisella puoliajalla Tarmo sai aikaan paineen kotimaalia kohti ja teki 2-1. Kulman jälkitilannehässäkästä syntyi vielä 2-2. TUS tarjosi vielä laukauksen ylärimaan ihan pelin loppuminuuteilla mutta loppunumeroiksi jäi 2-2. Pelin jälkeen naiset / tytöt saivat nauttia pizzaa hiihtomajalla jotka joukkue tarjosi pelaajille.