6 poängs dag!  / Kuuden pisteen päivä!
Publicerad: 22.01.2022 21.07

6 poängs dag! / Kuuden pisteen päivä!

Idag var det turneringsdags för TUS damer i Futsal div 2. Turneringen spelades i nya fina Taanilan koulu i Ylivieska. Våra två motståndare idag var FC Popula från Ylivieska och FC Folk från Haapavesi. Det blev vinst från båda matcherna! Hela laget kämpade fint och damerna var verkligen värda sina två vinster idag.

Tänään TUS naisilla oli Futsal kakkosdivisioonan turnaus hienossa uudessa Taanilan koulussa Ylivieskassa. Tämän päivän vastustajat olivat FC Popula Ylivieskasta sekä FC Folk Haapavedeltä. Molemmista otteluista tuli voitto! Koko joukkue taisteli hienosti ja ansaitsevat kummatkin voitot

TUS-FC Popula

Den första matchen spelades mot erfarna FC Popula. Motståndaren kom bättre in i matchen och gjorde matchens första mål när dryga 3 minuter var spelat. Resten av första perioden var en hård kamp om bollen och i pausen låg TUS under med 0-1. Vi kom igen efter pausen och bestämde oss för att pressa bollen högre upp. Det resulterade i ett mål när 17 minuter var spelat och det andra målet kom när matchen hade spelats i 20 minuter. Resten av matchen var en jämn kamp och vi lyckades hålla ledningen ända tills slutet av matchen och således vinst nr 1 och siffrorna 2-1.

Ensimmäinen ottelu pelattiin kokenutta FC Populaa vastaan. Popula pääsi paremmin peliin sisään ja teki ottelun ensimmäisen maalin kolmen peliminuutin jälkeen. Loput ensimmäisestä erästa oli tasaista vääntöä ja tauolla TUS oli häviöllä 0-1. Tauolla keräsimme ruutia ja päätimme kääntää pelin ja siirtää prässiä ylemmäs. Tuloksena oli maali kun 17 minuttia oli pelattu ja toinen maali tuli 20 minuutin kohdalla. Loput ottelusta oli melko tasaista vääntöä mutta onnistuimme pitämään johtoasemat loppuun asti ja näin ollen ensimmäinen voitto 2-1 tälle päivälle.

FC Folk- TUS

Andra matchen spelades mot FC Folk från Haapavesi. Där backade motståndaren och slog på försvar de första minuterna. TUS rullade bollen och i den nionde minuten skrevs siffrorna 0-1 till TUS. I andra halvleken fick vi igång vårt "bästa" spel och det resulterade i tre mål inom 7 minuter. Därefter var matchen nästan avgjord och vi jobbade hårt till slut och fick en välförtjänt seger nr 2 för denna dag och vinst 0-4.

Toinen ottelu pelattiin FC Folk:a vastaan. Siinä vastustaja otti puolustavan roolin . TUS pyöritti palloa ja kun yhdeksän minuuttia oli pelattu lukemat olivat 0-1 TUS:lle. Toisella puoliajalla saimme käyntiin "parasta peliä" mikä näkyi kolmena maalina seitsemään minuuttiin. Silloin peli oli melkein pelattu ja jatkoimme kovaa taistelua loppuun asti ja saimme näin ollen päivän toisen voiton lukemilla 0-4.