Fyra poängs dag! / Neljän pisteen päivä!
Publicerad: 04.12.2021 21.11

Idag spelade F18 / dam 3 sin andra futsalturnering i division 2 för i höst. Turneringen ägde rum i Kronoby och som motståndare idag hade vi FC Popula och FC Folk. Den första matchen spelades mot FC Popula och var jämn och Popula ledde i halvlek med 2-1. TUS kämpade på och gick till 3-2 ledning och två minuter före slutet slumrade vi in en stund och Popula kvitterade till 3-3 vilket också var slutresultatet. Den andra matchen spelades mot FC Folk från Haapavesi. Den matchen tog TUS hand om och ledde 2-0 i halvlek. I andra halvleken ökade TUS ännu på till 6-0 och FC Folk fick till ett mål så slutresultatet skrevs 6-1 till TUS. En fin fyra poängs dag blev det med 9 gjorda mål. Alla kämpade fint och det syns även på resultatet.

Tänään TUS T18/ naisten 3 osallistuivat syksyn toiseen futsalturnaukseen kakkosdivarissa. Turnaus oli Kruunupyyssä ja vastustajina olivat FC Popula sekä FC Folk. EnsimmäInen ottelu oli FC Populaa vastaan ja tämä ottelu oli tasainen. Popula johti erätauolla 2-1 ja TUS taisteli ja kun kaksi minuuttia oli peliä jäljellä TUS johti 3-2. Nukahdimme hetkeksi ja Popula tasoitti 3-3 mikä myös kirjattiin loppulukemiksi. Toinen ottelu oli FC Folkia vastaan . Sen pelin TUS otti hallintaansa ja johti 2-0 erätauolle mennessä. Toisella puoliajalla TUS lisäsi vielä 6-0 ja FC Folk sai vielä yhdn maalin ja loppulukemat näin ollen 6-1 TUS hyväksi. Hieno neljän pisteen päivä ja yhdeksän tehtyä maalia. Kaikki taistelivat hienosti mikä myös näkyy tuloksissa.