TUS Div III, Div III

Kiekko-Veljet - TUS   4 - 2

Seinäjoki

Kiekko-Veljet - TUS

I sista matchen före julpaus mötte TUS det lag som för tillfället leder serien, Kiekko-Veljet, i Seinäjoki. Kiekko-Veljet är ett samspelt lag som utnyttjade sina chanser. TUS hade svårt att hitta varandra, och vid dryga 6 minuter gjorde hemmalaget sitt första mål. TUS bjöd på gott motstånd och lyckades kvittera i tiden 14.32. Målgörare Christoffer Grahn, på passning av Nykänen och Hietala. Ställning vid första periodpausen 2-1.

Andra perioden var inte någon höjdare för TUS del, hemmalaget gjorde två mål, och TUS hade svårt att skapa målchanser.

I tredje perioden hade TUS sina målchanser men motståndarens målvakt spelade bra. I slutet av perioden fick TUS i alla fall ett mål, Christoffer Grahn gjorde sitt och lagets andra mål, i numerärt överläge.
Slutresultatet blev 4-2.

Viimeisessa ottelussa ennen joulutaukoa TUS kohtasi tämän hetken sarjaykkönen, Kiekko-Veljet, Seinäjoella. Kiekko-Veljillä on hyvä yhteistyö, ja pystyivät hyödyntämään maalipaikkojaan. TUS:n pelaajilla oli vaikea löytää toisensa, ja kuudennessä minuutissa kotijoukkue teki ensimmäinen maalinsa. TUS vastusti hyvin ja pystyi kaventamaan ajassa 14.32. Maalintekijä Christoffer Grahn, syöttäjinä Nykänen ja Hietala. Erätauolle mentiin lukemissa 2-1.

Toinen erä oli kokonaan kotijoukkueen erä, SKV teki kaksi maalia eikä TUS pystynyt luomaan maalipaikkoja.

Viimeisessä erässä TUS:llä oli maalipaikkoja, mutta vastustajan maalivahti pelasi hyvin. Erän lopussa TUS sai lohdutusmaalin ylivoimalla. Maalin viimeisteli Christoffer Grahn.

Ottelun lopputulos oli 4-2.