Terjärv

TUS - S-Kiekko Team 5 - 3

Matchrapport

TUS – S-Kiekko Team 5 –3

TUS div III hemmamatchen spelades äntligen inför en publik, som också fick bevittna att hemmalaget var bättre, slutresultatet blev 5 – 3.

Första perioden började mycket bedrövligt. På fem minuter gick bortalaget till en 0 – 3 ledning. Hemmalaget stod på raka ben och gav mycket plats åt bortalaget. I första perioden hade också hemmalaget chanser, men fick inga mål. Räddningarna 15 – 7.

Tre minuter in i andra perioden fick hemmalaget numerärt överläge. Man hann spela en halv minut, när Alexander Storrank sköt hemmalagets första mål. Så började hemmalagets upphämtning. I tiden 31.40 kom följande mål. Alexander Storrank kom igenom på vänster kant och sköt pucken i övre kanten i mål. Ställningen 2–3! Efter åtta minuter kom utjämning. Elias Grahn placerade pucken säkert i mål på retur. Laget hade hämtat upp sig till ställningen 3 – 3. Perioden 0 – 3 till hemmalaget, räddningar 9 – 16.

Sex minuter in i tredje perioden gick hemmalaget första gången upp i ledning. Kevin Nykänen dundrade in en returpuck med väldig kraft i mål. Bortalaget kom inte i kapp och hemmalaget förseglade matchens resultat till 5 – 3 i tiden 59.57 med Petri Hietalas mål. Perioden 0 – 2 till hemmalaget, räddningarna 5 – 10.

På söndagen möts lagen på nytt i Seinäjoki.

Otteluraportti

TUS – S-kiekko team 5 – 3

TUS 3 div kotipeli pelattiin pitkästä aikaa yleisölle, mikä myös sai todeta kotijoukkueen 5 – 3 paremmaksi.

Ensimmäinen erä alkoi todella surkeasti. Viidessä minuutissa vierasjoukkue meni 0 – 3 johtoon. Kotijoukkue seisoi suorilla jaloilla ja antoi paljon tilaa vierasjoukkueelle. Ensimmäisessä erässä kotijoukkueella oli tilanteita mutta joukkue ei vain saanut maaleja. Torjunnat 15 – 7.

Toinen erä oli kolme minuuttia vanha, kun kotijoukkue sai ylivoiman. Ylivoimaa ehdittiin pelata puolisen minuuttia, kun Alexander Storrank laukoi kotijoukkueen ensimmäisen maalin. Näin alkoi kotijoukkueen taka-ajo.Ajassa 31.40 tuli seuraava maali. Alexander Storrank pääsi läpi vasemmalta läpi ja laukoi kiekon yläriman alle. Tilanne 2 – 3! Kahdeksan minuutin jälkeen tuli tasoitus. Elias Grahn pisti kiekon varmasti maaliin paluu kiekosta. Näin kotijoukkue oli noussut ensimmäisen erän jälkeen 3 – 3 tasatilanteeseen. Erä kotijoukkueelle 0 – 3. Torjunnat 9 – 16.

Kolmas erä ehti vanheta kuusi minuuttia, kotijoukkue meni ensimmäisen kerran johtoon. Kevin Nykänen täräytti vasta kiekkoon hirmu vedon yläriman alle. Vierasjoukkueen taka-ajo jäi puuttumaan ja koti joukkue sinetöi ottelun Petri Hietalan maalilla 5 – 3 ajassa 59.57. Erä kotijoukkueelle 0 – 2. Torjunnat 5 – 10.

Sunnutainina 13.2 joukkueet kohtaavat uudestaan Seinäjoella.