U15 kärsi tappion Jääpalatsissa.

HeKi oli kovassa vireessä myös vieraana Teerijärvellä.
TUS U15 pelasi toista kertaa reilu viikon sisällä Kauhavan Helakiekkoa vastaan.
TUS oli selvästi valmiimpi peliin tällä kertaa ja pysyi vieraiden vauhdissa hyvin pelin alussa.
Ensimmäinen erä mentiinkin kohtuu tasaisissa merkeissä ja erän jälkeen tilanne taululla näytti vierasjohtoa 1 - 2.
Tähän vaikutti osaltaan vieraitten ottamat 3 jäähyä,

Toisen erän puolessa välissä alkoi ero revetä, kun Helakiekko latoi pienessä ajassa 3 maalia jo yhden aiemmin tehdyn lisäksi.
Toiselle erätauolle lähdettiin tilanteessa 6 - 1

Kolmas erä jatkui siitä mihin jäi ja eteni TUS:n jäähyillessä vieraitten tahtiin TUS onnistui kuitenkin saamaan kerran kiekon Hekin verkkoon.

Lopputulos 2 - 12 näyttää synkältä, mutta kotijoukkueen peli oli paremmin kuosissa kuin edellisessä kohtaamisessa.
HeKI jatkaa sarjakärjessä puhtaalla pelillä. Se on viidessä pelissä tehnyt 75 maalia ja päästänyt omiin vain 5, joista TUS on siis tehnyt 3.

Man of the match tänään: Anton Granholm. (Kuvassa)