U15, U15 alkusarja lohko 3

Virkiä Sininen - TUS   8 - 3

Lapua

U15 joukkueelle tappio Lapualla.

TUS joukkue pysyi Lapualla Virkiä – TUS ottelussa mukana kaksi erää, mutta kolmannessa erässä Virkiä karkasi omille teilleen.

Ensimmäinen erä alkoi vauhdikkaasti, kun TUS pääsi maalin makuun jo ajassa 0:27. Taavi Runnakko maalasi Abigail Byskatan syötöstä. Tämän jälkeen Lapua hallitsi maalinteon paremmin ja teki seuraavat 3 maalia. TUS sai myös kiekkoja Virkiän maalille, mutta viimeistely ei onnistunut. Tauolle tilanteessa 3-1 kotijoukkueelle.

Torjunnat erässä 14–11

Toiseen erään TUS tuli jälleen vahvasti. Ajassa 25:25 Eetu Sova kavensi tilantteksi 3-2 ylivoimalla. Nopean hyökkäyksen päätteksi Abigail tarjoili syötön Eetulle takatolpalle josta kiekon sai laittaa tyhjiin. Ajassa 33:40 TUS tuli tasoihin Eetu Sovan toisella maalilla. Syottäjänä maaliin Tino Pollari, joka oli saatu lainaan vanhaan seuraansa Hermeksestä paikkaamaan loukkantumisia. Toiselle tauolle tasatilanteessa 3-3.

Torjunnat toisessa erässä 13–15

Kolmannessa erässä Virkiä lisäsi vauhtia ja paransi myös tarkkuutta maalinteko tilanteissa. Lapualaishyökkääjät pääsivät murtautumaan vapaisiin paikkoihin ja tekivät tuhojaan TUS maalilla. Kun samaan aikaan TUS joukkuetta vaivasi tehottomuus meni erä rumasti Virkiälle 5-0 ja koko peli siis 8-3.

Kolmannessa erässä torjunnat 11-13

Joukkueen avaus syöttöpeli oli etenki ensimmäisessä erässä parempaa, kuin Seinäjoen pelissä. Loppupelissä jäätiin taas hiukan omiin aikalemaan ja Virkiän karvaus pääsi pahoin TUS pakkien kimppuun.

Seurava peli joukkuella on Kauhavalla 17.10, joten nyt on edessä parinviikon treenitauko. Sinä aika olisi toiveessa päästä uudistettuun Teerijärven Jääpalatsiin harjoittelemaan.

Man of the match Lapualla: Eetu Sova. (Kuvassa)