TUS- IK Myran 4-3
Publicerad: 26.05.2022 17:16

Idag inledde damerna säsongen i div 3 på Forsbacka plan. Som motståndare hade vi IK Myran från Nedervetil. Matchen var relativt jämn och Myran inledde med att göra mål i den 9 :de minuten vid en hörna. Sedan var det TUS som kvitterade och vid 20 :e minuten skrevs siffrorna 1-1. I pausen skrevs siffrorna 1-2 till Myran. I andra halvleken blev det lite mer av TUS dominans och Myran gjorde ett mål och TUS tre och därmed skrevs slutsiffrorna 4-3 till TUS och vinst.

Tänään naiset aloittivat kolmosdivarin IK Myrania vastaan Forsbackan kentällä. Ottelu oli suhteellisen tasainen ja Myran aloitti maalinteon yhdeksännellä minuutilla kulmatilanteen jälkeen. Sitten TUS tasoitti ja kun kaksikymmentä minuuttia oli pelattu ensimmäistä puoliaikaa lukemat olivat 1-1. Tauolla Myran johti 1-2. Toisella puoliajalla TUS pääsi enemmän peliin sisään ja Myran teki yhden maalin , mutta TUS kolme ja näin ollen loppulukemat kirjattiin 4-3 TUS hyväksi ja voitto.