TUS vs GBK/KäTa YJ
Publicerad: 17.08.2021 21.55

Tisdagskvällen bjöd på en jämn och målrik match på Heimsjöplan. GBK/KäTa hade definitivt flyt och kunde ta en 2-0 ledning. Maja W reducerade med ett långskott i krysset men gästerna gjorde ännu ett mål före paus.
Efter pausen tryckte våra flickor gasen i botten. Efter ett snyggt Tiki-Taka anfall kunde Minea S styra in bollen från nära håll. Direkt efter fick vi straff som Abi säkert placerade i mål. Efter detta hade vi 2-3 bra målchanser, gästerna en jättechans som Maja räddade. Under de sista 30sek gick vi ännu bollen två gånger nästan på mållinjen men bollen ville inte i mål flera gånger.

Tiistai-ilta tarjosi jännittävän ottelun. GBK/KäTa onnistu maalinteossa paremmin alussa ja johti tauolla 3-1.
Toinen puoliaika oli meiltä parempi ja pystyttiin tasoittamaan. Maalipaikkoja ottelun voittamiseksi oli tarpeeksi mutta vastustajillakin oli omat hyvät maalipaikat