TUS–Black Eagles 4–1
Publicerad: 13.08.2022 22.05

Terjärv US, som visat god form de senaste veckorna, besegrade Black Eagles med 4–1 (2–0). TUS har nu vunnit tre matcher irad med målskillnaden 14–3.

TUS dominerade matchens första halvlek och skapade många chanser. Kasper Granholm gjorde mål i 18:e minuten. TUS sumpade chanser, men lyckades göra 2–0 strax före paus, målskytt Hlib Fadeichev.

Eagles skapade målchanser i första halvlek, men däremot några i den andra. Men det var TUS som hade ett spelövertag. Fadeichev gjorde 3–0 i 75:e och Granholm 4–0 i 83:e minuten. Behrami Egzon reducerade en minut senare.

Egzon var bäst i Jakobstadslaget. Tvåmålsskyttarna Granholm och Fadeichev utmärkte sig i TUS. Plus också för Elliot Hästbacka, Linus Broberg, Jakob Edsvik och Eliel Dahlvik, alla födda 2007.

Text: ÖT Roys ruta