U14  TUS-VIRKIÄ
Publicerad: 04.12.2022 20.08

U14 TUS-VIRKIÄ

TUS U14 mötte Lapuan VIRKIÄ idag i Terjärv ishall. Det var sista hemmamatchen denna säsong för detta lag. TUS inledde med första målet när dryga en minut var spelad. Sedan blev det mål lite turvis i första perioden och siffrorna skrevs 4-3 till hemmalaget i första pausen. TUS ökade på med 4 mål i andra perioden och VIRKIÄ gjorde ett mål. I sista perioden fick TUS igång maskineriet och gjorde sammanlagt 7 mål medan motståndaren gjorde 3. Slutsiffrorna i denna match skrevs således 15 -7 till TUS. Målvakternas räddningar TUS Isokangas 15, TUS Huhtakangas 12 och VIRKIÄ 35.

TUS U 14 har jobbat fint i höst och nu återstår endast en match i Malax nästa söndag. Sedan blir det julpaus gällande matcherna. Sammanlagt har laget gjort 121 mål i höst och släppt in 38 på sammanlagt 12 matcher. Således 10 vinster och två förluster hittills i höst. Laget har växt samman och jobbar mycket fint i rinken för tillfället. Tack till lagledningen och service! Lycka till nästa söndag i Malax U14!

TUS U 14 ja Lapuan VIRKIÄ kohtasivat tänään Teerijärven jäähallissa. Tämä oli U14 joukkueen viimeinen kotiottelu tälle syksylle. TUS aloitti tekemällä ensimmäisen maalin kun reilu minuutti oli pelattu ottelua. Sitten maaleja tehtiin vuorotellen ja lukemat ensimmäiselle erätauolle mentäessä oli 4-3 kotijoukkueelle. TUS jatkoi neljällä maalilla toisessa erässä ja vastustaja teki yhden maalin. Kolmannessa erässä TUS sai koneiston kunnolla käyntiin ja teki yhteensä seitsemän maalia kun vastustaja teki kolme. Loppulukemat tässä ottelussa näin ollen 15-7 TUS hyväksi. Maalivahtien torjunnat TUS Isokangas 15, TUS Huhtakangas 12 ja VIRKIÄ 35.

TUS U14 on tehnyt hienoa työtä tänä syksynä ja viimeinen peli tälle syksylle pelataan ensi sunnuntaina vieraissa Maalahdessa. Sitten on joulutauko otteluiden suhteen. Joukkue on tehnyt yhteensä 121 maalia tänä syksynä ja päästänyt 38 omiin yhteensä 12 ottelussa. Joukkueella on 10 voittoa ja kaksi häviötä tähän mennessä. Joukkue on kasvanut ja kehittynyt ja tällä hetkellä tekevät tosi hienoa työtä kaukalossa. Kiitos joukkuejohdolle sekä huollolle! Tsemppiä ensi viikon peliin TUS U14!