U12  TUS- S-kiekko, punainen   3-6
Publicerad: 08.11.2020 00:00

U12 TUS- S-kiekko, punainen 3-6

Farsdagen till ära möttes TUS och S-kiekko punainen i Terjärv ishall. Det var överlag en jämn match och efter första periodern var siffrorna 2-2. En liten svacka i andra perioden och då gick S-kiekko till 3-6 ledning. I tredje perioden fick vi se ett fint kämpande lag som hade många chanser. Slutsiffrorna idag skrevs 3-6 och således var tredje perioden mållös och jämn. Fint jobb av hela laget och denna helg blev det två matcher. Nästa söndag fortsätter vi mot S-kiekko, sininen i Seinäjoki.

Isänpäivän kunniaksi TUS ja S-kiekko punainen kohtasivat Teerijärven jäähallissa. Ottelu oli tasainen ja ensimmäisen erän jälkeen lukemat olivat 2-2. Toisessa erässä tuli kotijoukkueelle pieni notkahdus ja vierasjoukkue karkasi 3-6 johtoon. Kolmannen erän alussa lähdettiin altavastaajana ja herättiin ja kehitettiin maalipaikkoja. Loppulukemat taululla olivat 3-6 ja näin ollen kolmas erä oli maaliton ja tasainen. Hieno venyminen koko joukkueelta ja ottelu oli siis tämän viikonlopun toinen ottelu. Ensi sunnuntaina jatketaan vieraissa Seinäjoella S-kiekko , sinistä vastaan.