U15, U15 alkusarja lohko 3

TUS - Jyp punainen  2 - 5

Terjärv

JYP haki lauantai pisteet Jääpalatsista.

Vieraat veivät voiton lauantaina Teerijärvellä pelatussa U15 sarjan ottelussa. TUS aloitti pelin vahvasti ja Max Rokala vei kotijoukkueen johtoon jo kahden peliminuutin jälkeen. Erän edetessä peli kääntyi vieraille, jotka pääsivät rokottamaan kahdesti ennen erätaukoa.

Toiseen erään kotijoukkue tuli hyvällä jalalla. Peli pyöri pääasiassa JYP päädyssä, mutta maalinteko osoittautui tänään vaikeaksi TUS:lle. Tilanteita kyllä luotiin. TUS siirtyi hetkeksi tasoihin ajassa 27:03 kun Abigail Byskata viimeisteli Taavi Runnakon syötöstä nopean hyökkäyksen päätteeksi. JYP onnistui kuitenkin siirtymään uudelleen johtoon ja toiselle erätauolle mentiin tilanteessa 2 - 3.

Kolmannessa erässä tilanteita oli molemmissa päissä, mutta JYP oli maalinteossa tehokkaampi ja vei pelin voiton tuloksella 2 – 5,

Torjunnat tasaisessa ottelussa: 32 - 38

Man of the match tänään: Max Rokala. (Kuvassa)