TUS - IFK Lepplax

Terjärv

U15 voitti keskiviikkoillan maalijuhlat Teerijärvellä.

TUS U15 jatkoi vauhdikasta peliä keskiviikkona, kun IFK Lepplax saapui vieraaksi Jääpalatsiin.

TUS aloitti vahvasti ja siirtyi jo 3 – 0 johtoon reilu kuuden minuutin jälkeen. Erän lopussa tilanteessa 4 – 1 TUS pääsi kahden minuutin ylivoimalle. Liekö ylimielisyys tai suuri hyökkäysinto syynä, kun Lepplax pääsi rokottamaan alivoimalla kahdesti ja erätauolle siirryttiin tilanteessa 4 – 3.

Torjunnat 14 - 11

Toisessa erässä TUS oli maalipaikoilla tehokkaampi. TUS pääsi erässä maalin makuun 5 kertaa, kun Lepplax onnistui vain kertaalleen. Tämä tiesi sitä, että tauolle päästiin turvallisen tuntuisessa johdossa 9 – 2.

Torjunnat 12 - 12

Kolmannessa erässä peli aaltoili päästä päähän. TUS alkoi kuluttaa jäähy penkkiä ja tämä on tunnetusti varma tapa saada oma peli sekaisin. Tästä johtuen TUS jäi erässä nollille ja Lepplax maalasi kolmesti, joista kaksi kertaa ylivoimalla. TUS:n etumatka kuitenkin riitti ja peli päättyi kotivoittoon. TUS nousi voitolla sarjataulukossa neljänneksi.

Torjunnat kolmannessa erässä: 13 - 13

Tämä sarja tulospalvelussa: Tulospalvelu

Man of the match tänään: Nico Nykänen tehoilla 1+2. (Kuvassa)