U12 TUS - HERMES punainen
Publicerad: 07.02.2021 00:00

TUS och HERMES punainen drabbade samman söndagen den 7.2 i Terjärv ishall. Matchen hade händelser vid båda målen. Först gick TUS till ledning och i andra perioden var det HERMES som hade hand om spelet. I tredje perioden kom TUS ikapp och när det återstod 40 sekunder tog TUS ut målvakten och fick spela 6 mot 4 eftersom HERMES hade en utvisning. Detta visade sig vara en fin lösning och hemmalaget fixade ett mål när det återstod 20 sekunder. Matchen slutade 5-5.

TUS ja HERMES punainen kohtasivat Teerijärven jäähallissa sunnuntaina 7.2. Ottelussa oli tapahtumia molempien maalien luona. Ensin TUS karkasi johtoasemiin ja toisessa erässä HERMES hallitsi peliä. Kolmannessa erässä TUS kiri vieraan kiinni ja kun viimestä erää oli 40 sekuntia jäljellä TUS otti maalivahdin pois ja kotijoukkue pelasi 6 vs 4 koska HERMEKSELLÄ oli jäähy. Tämä osoittautui oikeaksi ratkaisuksi ja kun peliä oli 20 sekuntia jäljellä TUS tasoitti. Peli päättyi 5-5 lukemiin.