U13, U13 AA alkusarja lohko 3b

TUS - IFK Lepplax  10 - 7

Teerijärvi

U13 TUS - IFK Lepplax 10-7

Gästande IFK Lepplax tog en rivstart med två mål inom de två första spelminuterna. Efter Time Out tog det ytterligare en stund innan TUS vaknade till och Viktor "Vikke" Vesala öppnade vår målkran. IFK Lepplax ledde i första perioden och vi låg under 2-4. I andra perioden vaknade TUS till med 5 gjorda mål medans motståndarna kvitterade med ett mål. Tredje perioden fortsatte med tre TUS mål men sen hettades det till med våra utvisningar. Motståndarna lyckades laga mål och vid Time Out tog de ut sin målvakt för att spela med 6 spelare på plan och kvitterade med ett mål till. TUS vann med slutsiffrorna 10-7 och laget valde idag målvakten Eetu Isokangas till matchens Player of the Game.

Vieraileva IFK Lepplax sai lentävän lähdön eilen illalla pelatussa ottelussa ja teki kaksi maalia ensimmäisen kahden minuutin aikana. TUS otti aikalisän ja vei vielä vähän aikaa ennenkuin kotijoukkue heräsi ja Viktor "Vikke " Vesala avasi maalihanat. IFK Lepplax johti ensimmäsien erän jälkeen 2-4. Toisessa erässä TUS heräsi ja tehtaili viisi maalia ja vastustaja kuittasi yhdellä. Kolmannessa erässä TUS teki vielä kolme maalia mutta sitten pakka sekosi hieman muutaman jäähyn takia. Vastustajat ottivat aikalisän ja samalla maalivahdin pois kentältä jotta saivat pelata kuudella kenttäpelaajalla. Tällä järjestelyllä vastustaja teki vielä yhden maalin. TUS vei pelin 10-7 voitolla ja maalivahti Eetu Isokankaasta nimettiin Player of the game.