TUS-MUIK  5-3
Publicerad: 28.11.2021 20:03

TUS-MUIK 5-3

Idag möttes TUS och MUIK U13 i Terjärv ishall. Hemmalaget hade en en seg start och fick jobba hårt för att få spelet att fungera. TUS gjorde dock matchens första mål vid dryga 13 spelade minuter. Det var också siffrorna när första perioden var slut. I andra perioden vid 24 minuter kvitterade MUIK . Sedan gjorde också TUS 2-1 och MUIK kvitterade ytterligare till 2-2. När tredje perioden började var ställningen lika . Efter fem spelade minuter av tredje perioden gjorde TUS 3-2 och när 10 minuter återstod av matchen gjorde TUS ännu 4-2 . MUIK jobbade sig ännu til 4-3 och när fem minuter återstod av matchen gjorde TUS ännu 5-3 och dessa skrevs också som matchens slutsiffror. Nämnas kan att två av TUS mål i tredje perioden gjordes när MUIK hade Power play. Målvakternas räddningar TUS 34 ( Isokangas 12 , Huhtakangas 22) och MUIK 22. Player of the game Viktor "Vikke" Vesala.

Tänään TUS ja MUIK U13 kohtasivat Teerijärven jäähallissa. Kotijoukkueella oli hieman nihkeä alku ja saivat tehdä töitä että saivat pelin kasaan. TUS teki kuitenkin pelin ensimmäisen maalin kun reilu 13 minuuttia oli pelattu ottelun ensimmäistä erää. 1-0 lukemista mentiin tauolle . Kun toista erää oli pelattu 24 minututtia MUIK kavensi . Sitten TUS teki 2-1 ja MUIK kavensi 2-2. Kolmannen erän alkaessa peli oli tasan. Kun viisi minuuttia oli pelattu ottelun kolmatta erää TUS teki kolmannen maalinsa. Kun peliaikaa oli kymmenen minuuttia jäljellä TUS teki vielä 4-2 ja MUIK kavensi vielä tilanteen 4-3 ja kun peliaikaa oli viisi minuttia jäljellä TUS teki viidennen maalinsa ja loppulukemat TUS hyväksi 5-3. Mainuttakoon vielä että kolmannen erän kaksi maalia TUS teki alivoimalla. Maalivahtien torjunnat TUS 34 ( Isokangas 12, Huhtakangas 22) ja MUIK 22. Player of the game Viktor "Vikke" Vesala.