IF PUCKEN- TUS 4-4
Publicerad: 30.10.2021 21:33

Idag möttes IF Pucken och TUS U13 i Kristallen i Jakobstad. Matchen var jämn från början till slut och slutresultatet 4-4 säger allt.

I första perioden gjorde Pucken 1-0 när 14 minuter var spelade. Sedan fixade TUS 1-1 och när dryga 17 minuter var spelade av första perioden gick Pucken till 2-1 ledning vilka också var siffrorna när första perioden var slut. TUS inledde andra perioden i underläge och vid 22 minuter var siffrorna 2-2, sedan gjorde Pucken 3-2 och TUS fixade ännu 3-3 och 3-4 . Således var det TUS som ledde efter andra periodens slut. I tredje perioden gjorde endast Pucken ett mål och slutsiffrorna skrevs 4-4. Målvakternas räddningar var Pucken 30 och TUS 20. Laget valde Fanny Granholm till matchens Player of the Game.

Tänään IF PUCKEN ja TUS U13 kohtasivat Pietarsaaren Kristellenissa. Ottelu oli tasaista vääntöä ja loppulukemat kirjattiin 4-4.

Ensimmäisessä erässä Pucken teki 1-0 maalin kun 14 minuuttia oli pelattu. Sitten oli TUS:n vuoro ja tasoitus 1-1 ja kun ripeät 17 minuuttia ensimmäisestä erästä oli pelattu Pucken siirtyi 2-1 johtoon jotka olivat myös lukemat tauolle mentäessä. TUS aloitti siis toisen erän taka ajajana ja kun 22 minuttia peliaikaa oli täynnä lukemat olivat 2-2, sitten Pucken teki 3-2 ja TUS teki vielä 3-3 ja 3-4 johtomaalin toisen erän loppuun. Kolmannessa erässä Pucken teki ainoastaan yhden maalin ja loppulukemat siis 4-4. Maalivahtien torjunnat Pucken 30 ja TUS 20. Player of the Game Fanny Granholm.