TUS- SPORT AKATEMIA 13-2
Publicerad: 16.10.2021 17:27

Idag möttes TUS och SPORT AKATEMIA i Terjärv ishall. Matchen började med en jämn första halvlek och båda lagen hade sina chanser, men det vassaste spelet lät vänta på sig. Riktigt i slutet av första halvleken gjorde TUS ett mål och gick i 1-0 ledning på paus. I andra halvleken blev det bättre tempo i spelet och TUS gjorde hela 4 mål i den halvleken. När andra perioden var slut hade TUS en 5-0 ledning. När tredje perioden började hade TUS bra fart på och ökade ännu på med åtta mål. Sport Akatemia kom igen och fick gjort två mål i tredje perioden. Matchen slutade med vinst 13-2 till TUS. Målvakterna jobbade enligt följande TUS 13 räddningar och Sport Akatemia 45 räddningar. Domare i matchen var Talviaro Mika och Storbacka Bernt. Laget valde Eric Söderbacka till Player of the game.

Tänään TUS ja Sport Akatemia kohtasivat Teerijärven jäähallissa. Ottelu alkoi tasaisella ensimmäisellä erällä ja siitä puuttui tempo. Kummallakin joukkueella oli omat paikkansa mutta vasta erän lopussa TUS nousi 1-0 johtoon. Ensimmäiselle erätauolle siis lukemissa 1-0 TUS hyväksi. Toisessa erässä tempo nousi ja TUS teki neljä maalia siinä erässä. Kun toinen erä oli loppu TUS siis 5-0 johdossa. Kun kolmas erä alkoi TUS :lla oli hyvä vauhti päällä ja lisäsi vielä kahdeksan maalia saldoonsa. Sport heräsi myös ja teki kaksi maalia kolmannessa erässä. Ottelu päättyi siis TUS 13-2 voittoon. Maalivahtien torjunnat seuraavasti: TUS 13 ja Sport Akatemia 45. Tuomareina Talviaro Mika sekä Storbacka Bernt. Player of the game Eric Söderbacka.