MUIK-TUS U13 4-10
Publicerad: 03.10.2021 15:41

TUS U13 laget har haft en fullspäckad spelhelg. Igår Närpes och förlust och idag Nykarleby , MUIK, och vinst 4-10. Första perioden var jämn och siffrorna skrevs 2-.2 vid paus. TUS fick inleda andra perioden med 5 mot 4 då MUIK fick en utvisning i slutet av första perioden. I andra perioden fick TUS igång ett fint spel med många chanser som man tog vara på och ökade på till 4-7. TUS bytte också målvakt då hälften av andra perioden gått. I tredje perioden ökade utvisningarna och när 8 min gått hade TUS två spelare utvisade och spelade 3 mot 5. Trion skötte jobbet fint och ökade ledningen till 4-8 genom att göra ett mål i underläge. I slutet av tredje perioden ökade TUS ännu på med två mål och slutsiffrorna i Komarov arenan skrevs 4-10 till TUS denna fina oktobersöndag. Laget spelade bra ishockey i tre perioder och båda målvakterna spelade ett fint spel. Nästa vecka blir det bortamatch Malax på lördag och hemmamatch i renoverade ishallen mot Hermes.

TUS U13 joukkueella on ollut pelintäyteinen viikonloppu. Eilen Närpiö ja sieltä häviö ja tänään Uusikarlepyy, MUIK ja voitto 4-10. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä ja numerot 2-2 kun mentiin ensimmäiselle erätauolle. TUS sai aloittaa toisen erän ylivoimalla kun MUIK sai jäähyn ensimmäisen erän lopussa. Toisessa erässä TUS jatkoi hienoa peliä ja viimeistelyt tehtiin huolella . Lukemat 4-7 kun mentiin toiselle erätauolle. TUS vaihtoi maalivahtia toisen erän puolessa välissä. Kolmannessa erässä tuli kummallekin joukkueelle turhia jäähyjä. Kun 8 min oli pelattu TUS :lla kaksi pelaajaa jäähyaitiossa ja tilanteessa pelattiin 3 vs 5. Trio hoiti hommansa todella hienosti ja tekemällä vielä maalin alivoimalla lisäsivät johtoa 4-8:n. Kolmannen erän lopussa TUS teki vielä kaksi maalia ja loppulukemat kirjattiin 4-10 Komarov areenassa tänä hienona lokakuisena sunnuntaina. Joukkue pelasi hienoa jääkiekkoa kolme erää ja molemmat maalivahdit tekivät hienoa työtä. Ensi viikolla vieraspeli Maalahdessa lauantaina ja kotipeli sunnuntaina Hermestä vastaan.