TUS - MIF Team 4 - 2

Matchrapport

TUS – MIF Team 4 – 2

På lördagen fortsatte division 3 nedre slutserien med matchen TUS – MIF Team. Hemmalaget hade efter vinsten från föregående match ett sug efter flera poäng. Bortalaget kom med ett rikligt manskap 18 + 1 och spelade sin första match efter nyår.

Första perioden dominerades av hemmalaget med bortalaget försvarade utmärkt och målvakten hade 18 räddningar. Hemmalaget pressade hela perioden men lyckades inte göra mål. Skotten 18 – 9 till hemmalaget. Perioden slutade 0 – 0.

Tre minuter in i andra perioden lyckades bortalaget göra mål på retur. Hemmalaget reagerade snabbt, och i tiden 25.49 gjorde Pauli Sova mål som en följd av avvaktande utvisning. Hemmalaget fortsatte pressa, men bortalaget slapp tre mot en och gjorde mål. Hemmalagets spel kom inte riktigt i gång och dessutom kom en utvisning. Det hann gå ungefär en minut, när Elias Grahn fick pucken vid blåa anfallslinjen, kom igenom och avslutade snyggt med pucken i nedre hörnet, mål i numerärt underläge. Från utjämningsmålet hann det gå tre minuter, när Roope Kultalahti avbröt en passning, for till anfallszonen och sköt ett exakt handledsskott som blev mål. Den andra perioden slutade 3 – 2, skotten 11 – 8 till hemmalaget.

Tredje perioden var jämn, men hemmalaget dominerade ändå. Bortalaget fick några utvisningar, som försvårade spelet. Hemmalaget lyckades inte utnyttja situationerna i numerärt överläge. I tiden 56.32 kom hemmalagets Isak Grankvist genom men han fälldes vilket ledde till straffslag. Ett straffslag till mål gjordes av Benjami Myllylä. I periodens slutskede pressade MIF Team hårt men hemmalaget lyckades stå emot. Perioden 1-0 till hemmalaget och matchens slutresultat 4 – 2. Skotten 9 – 7.

TUS div 3 fortsätter med matcher nästa lördag, då S-Kiekko Team kommer till Terjärv.

Ottelurapportti

Lauantaina jatkui 3 divisioonan alemman loppusarja ottelu TUS – MIF team. Kotijoukkueella oli jo voitto edellisestä pelistä ja joukkue janosi lisäpisteitä. Vierasjoukkue tuli suurella kokoonpanolla 18 + 1 ja pelasi samaten ensimmäisen ottelun uuden vuoden jälkeen.

Ensimmäinen erä oli kotijoukkueen hallinnassa mutta vierasjoukkue puolusti loistavasti ja maalivahdilla oli 18 torjuntaa. Kotijoukkueen painosti koko erän mutta maalia joukkue ei saanut. Laukaukset 18 – 9 kotijoukkueelle. Erä päättyi tilanteeseen 0 – 0.

Toinen erä ehti vanheta noin kolme minuuttia, kun vierasjoukkue, hieman varkain, sai paluukiekosta maalin. Kotijoukkue reagoi nopeasti, ja ajassa 25.49 Pauli Sova laukoi maalin, siirretyn rangaistuksen seurauksesta. Kotijoukkue jakoi painostus, mutta kuin varkain vierasjoukkue pääsi kolmella yhtä vastaan ja laukoivat maalin. Kotijoukkueen peli ei oikein lähtenyt käyntiin ja sen lisäksi joukkue sai jäähyn. Rangaistusta ehti kulua noin minuutin verran, kun Elias Grahn riisti kiekon hyökkäys siniviivalla, pääsi läpi ja lirautti näppärästi kiekon alakulmaan ja tasoitti näin ollen pelin alivoimalla. Tasoitus maalista ehti kulua noin kolme minuuttia, kun Roope Kultalahti katkaisi syötön, eteni hyökkäys alueelle ja laukoi todella tarkan rannelaukauksen, mikä upposi maaliin. Toinen erä päättyi kotijoukkueelle 3 – 2. Laukaukset 11 – 8 kotijoukkueelle.

Kolmas erä oli tasaista vääntöä, mutta kuitenkin koti joukkueen hallinnassa. Vierasjoukkueen sai muutaman jäähyn, joka hidasti takaa-ajoa. Kotijoukkue ei kuitenkaan pystynyt hyödyntämään ylivoima tilanteita. Ajassa 56.32 kotijoukkueen Isak Grankvist pääsi läpiajoon mutta hänet kaadettiin rangaistuslaukauksen arvoisesti. Rangaistuslaukauksen laukoi tarkasti Benjamin Myllylä maalin. Erä loppupuolella MIF team painosti rajusti mutta kotijoukkue piti pintansa. Erä kotijoukkueelle 1 – 0 ja ottelu 4 – 2. Laukaukset 9 – 7.

TUS 3 div jatkaa pelejä ensi viikonloppuna, jolloin S – kiekko team tulee Teerijärvelle.