Edustus, Div III, lohko 3b

TUS - S-Kiekko Retrot  11 - 5

Terjärv

TUS - S-Kiekko Retrot

Säsongens andra hemma match på lördagen. Vi började katastrofalt och i första perioden skulle alla göra mål och ingen försvara. Perioden åt motståndaren 1 - 3. I andra perioden bestämde vi att bättra på och låta pucken gör arbetet. Det resulterade i 8 mål och en solid ledning till tredje perioden. I sista perioden fixade laget några mål. Flera spelare lyckades med att göra mål.

Kauden toinen kotiottelu. Alku oli katastrofaalinen, ensimmäisessä erässä kaikki halusivat tehdä maalin eikä kukaan puolustanut. erä vastustajalle 1 - 3. Toisessa erässä päätimme parantaa ja antaa kiekon tehdä työt. Tuloksena oli 8 maalia ja kiinteä johto kolmanteen erään. Viimeisessä erässä joukkue teki muutaman maalin, ja useampi pelaaja onnistui maalinteossa.