TUS - APV Musta

Terjärv

U15 joukkueelle voitto kotiottelussa.

TUS voitti APV:n lauantaina tiukassa ja tunteikkaassa ottelussa.

APV otti alussa 2-0 johdon, ennen kuin TUS:n Eetu Sova kavensi ylivoimalla tilanteeksi 1-2 Max Rokalan syötöstä. Maalipaikkoja APV:llä oli enemmän
Torjunnat erässä 22-2.

Toisessa erässä TUS otti peliä paremmin haltuun, pelin puolessavälissä Evert Furu tasoitti tilanteeksi 2-2. Kaksiminuuttia tästä APV siirtyi uudestaan johtoon. Kun peliä oli pelattu 35 minuuttia Eetu Sova siirsi TUS:n tasoihin. Reilu puoliminuuttia tästä, niin Henry Ylitalo maalasi Andre Sandströmin syötöstä tilanteeksi 4-3. 30 sekuntia tästä APV tasoitti tilanteeksi 4-4 ja tämä tilanne kesti eränloppuun.
Torjunnat 14-6.

Kolmas erä alkoi kotijoukkueen kannalta hyvin, kun Eetu Sova siirsi joukkueen kolmannella maalillaan 5-4 johtoon ajassa 41:32. Esityön Eetun hattutempulle tekivät Taavi Runnakko ja Andre Sandstöm. TUS näytti karkaavan voittoon, kun Henry Ylitalo siirsi joukkueen 6-4 johtoon ajassa 53:36. APV painoi lopussa päälle ja loi useita maalipaikkoja. Yritys palkittiin 28 sekuntia ennen pelin loppua kavennusmaalilla tilanteeseen 6-5. Enempää maaleja ei kuitenkaan tullut, joten peli päättyi kotijoukkueen voittoon.
Torjunnat 34-7.

Jäähyminuutteja jaettiin taas reippaasti. Kotijoukkueelle peräti 22, kun vieraat selvisivät 6 minuutilla.

Man of the match: Eetu Sova. (Kuvassa)